cultura

Combinam armonios si echilibrat:
cunostinte specializate – bit – si atitudine pozitiva – yesbitYes este fondata prin know how si optimism, cele doua pietre de temelie sustinand dezvoltarea continua a companiei, precum si comunicarea din interiorul si exteriorul organizatiei.

Together Everyone Achieves More.
Credem in colaborare si munca in echipa, iar echipa este mai completa daca include persoane atat din interiorul cat si din exteriorul organizatiei.

Prin atitudinea potrivita, dam valoare logicii binare 1bit = 0 + Yes.
Ne place sa muncim din greu, sa oferim produse de calitate, sa livram proiectele la timp si este obligatoriu sa ne distram in timp ce facem asta.

Viata noastra si a companiilor este mai placuta cand in jurul nostru functioneaza echipamente si utilaje in mod simplu si optimizat, in regim zilnic si econom, cand consuma energie responsabil.

bitYes ofera produse si servicii pentru optimizarea proceselor industriale si reducerea costurilor de productie, atat pe piata interna cat si pe cea internationala.
Avantajul competitiv este dat de transparenta in a oferi informatiile de baza dintr-un proiect, care includ detaliile tehnice, coduri sursa, know how.
Clientii si colaboratorii bitYes inteleg ca informatia are valoare doar daca e impartasita si apreciaza colaborarile pe termen lung.

dedeman