Aplicatii „la cheie” oferite de bitYes:

BMS, SCADA, Telegestiune – Aplicatii ce permit monitorizarea in timp real a parametrilor de stare si de proces tehnologic, a utilitatilor, a consumurilor energetice, precum si controlul acestora local sau de la distanta. De asemenea, aplicatiile permit arhivarea si raportarea in format grafic sau tabelar, iar exportul de date se face in format standard editabil, SMS, email, web server, SAP, SQL, s.a.
Pompaj, ventilatie, compresoare – Aplicatii de actionare cu turatie variabila in cuplu variabil, pentru functionare in parametrii optimi ai procesului tehnologic si pentru un control mai precis al parametrilor din proces: presiune, debit, temperatura, umiditate s.a. Beneficiile aplicatiei includ: reducerea consumului de energie, eliminarea socurilor electrice si mecanice din instalatie.
Retrofit masini unelte – Aplicatii de modernizare a partii electrice la masini unelte, precum masinile de trefilat, virolat, gaurit, debitat, strunjit, frezat, rectificat.
Cuptoare si uscatoare – Aplicatii de modernizare a cuptoarelor si uscatoarelor prin control automat al proceselor de uscare, calire, tratare, sinterizare s.a., folosind PLC, HMI/SCADA, arzatoare, ventilatoare, convertoare frecventa, senzori, traductoare, echipamente de protectie si comanda.